بیوگرافی بازیگران

آیا نوشیدنی های اصیل ایرانی را می شناسید؟ | تکراری ها

  • تاریخ : 13ام اردیبهشت 1398
  • موضوع : بلاگ
  • بازدید : 221 بازدید
  • نظرات : بدون نظر

نوشیدنی های اصیل ایرانی انواع متفاوتی دارند که علاوه بر طعم فوق العاده و دلچسب ، خواص درمانی بسیاری هم دارند که عمدتا حاوی عصاره های گیاهی هستند.

در ادامه این مطلب با واریته همراه باشید تا بخشی از نوشیدنی های اصیل ایرانی را به شما معرفی کنبم

۱-دمنوش گل گاو زبان

دمنوش گل گاو زبان یک گیاه رنگی بنفش است که از قدیم ها به دلیل اثر آرام بخشی که داشت در تهیه نوشیدنی ها استفاده می شد و هم اکنون نیز به عنوان یکی از بهترین نوشیدنی های اصیل ایرانی استفاده می شود. همچنین اعتقاد بر این است که این گیاه دارای خاصیت ضد میکروبی و ضد اسهالی دارد. طعم این دمنوش کمی ترش است به همین دلیل بعضی از افراد مواد غذایی اضافی مانند آهک به آن اضافه می کنند.

دمنوش گل گاوزبان

۲-شربت عرق بیدمشک

در اواخر فصل زمستان و اوایل بهار، درخت بیدمشک آغاز به گل دادن کرده و این زمان ۱۵ روز به طول می انجامد.از گل این درخت ها و درخچه ها عرقی خوش بو و معطر تهیه شده که علاوه بر عطر خوب از خواص زیادی نیز برخوردار است.

از عرق بدست امده از گل درخت بیدمشک شربتی پر خاصیت و خوش طعم درست شده که به عنوان یکی از نوشیدنی های بنام شیراز بشمار می آید.

شربت عرق بیدمشک

۳-شربت خاکشیر

شربت خاکشیر دارای فواید زیادی از نظر سلامتی برای بدن است و به عنوان یک سم زدایی طبیعی برای کبد و پوست عمل می کند. برای تهیه خاک شیر ابتدا باید دانه های آن را بشورید سپس با آب و شکر و در صورت تمایل گلاب و یخ ترکیب کنید و میل نمایید. این نوشیدنی برای جلوگیری از گرما زدگی در فصل های گرم سال بسیار مناسب است.

شربت خاکشیر

۴-یخ در بهشت

یخ در بهشت یکی از نوشیدنی های معروف و شناخته شده مخصوص استان گیلان بوده که به صورت تکه های خرد شده یخ با طعم های میوه های گوناگون ارائه می شود.

این نوشیدنی کم غلیظ بوده و به علت دارا بودن یخ فراوان در روزهای گرم تابستان حسس لذت بخشی را به فرد می بخشد و اگر در روزهای گرم تابستان به استان گیلان سفر کردید، در هر شهر این استان می توانید سراغ یخ در بهشت را گرفته و از خوردن آن لذت ببرید.

یخ در بهشت

۵-شربت زعفران

مردم ایران زیاد از زعفران برای طعم دهی و خوشمزگی غذاها و نوشیدنی ها استفاده می کنند و همه میدانند که زعفران خاصیت انرژی بخشی و شادابی دارد. برای تهیه شربت زعفران، ابتدا باید زعفران را با آب جوش ترکیب کنید تا رنگ و طعم آن خارج شود. سپس کمی از این زعفران را با آب سرد و گلاب و دیگر افزودنی هایی که دوست دارید ترکیب کنید.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.