بیوگرافی بازیگران

آیا جزیره قشم نیز غذای محلی دارد؟ | تکراری ها

جزیره قشم از جاذبه های بسیار زیبای گردشگری ایران محسوب میشود که از سایر کشور های همسایه نیز برای تفریح و استراحت به این منطقه توریستی سفر گرایش پیدا کرده اند. اما چیزی که خیلی ها نمیتوانند باور کنند این است که جزیره قشم نیز میتواند غذای محلی داشته باشد که این غذا ها رونق بیشتری به این جزیره داده است.

در ادامه این مطلب با واریته همراه باشید تا با غذا های محلی جزیره قشم آشنا شوید.

۱- پودینی کوسه

اگر شما از آن دسته افراد هستید که تمایل به چشیدن طعم‌ های جدید دارید خوردن گوشت کوسه میتواند خیلی وسوسه کننده باشد؛ ابتدا گوشت کوسه را می‌پزند تا له شود سپس آن را با پیاز، لیمو عمانی، گوجه فرنگی و سبزیجات معطر سرخ میکنند تا طعم دار شود. اکنون گوشت این ماهی بزرگ را در بشقاب اشتها آور پودینی کوسه خواهید دید. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را امتحان کنید تا بتوانید خاطره‌ی خوردن گوشت کوسه را برای دوستانتان تعریف کنید.

پودینی کوسه غذای محلی جذیره قشم

۲- ماهی کبابی ذغالی

ماهی برشته جزء آن دسته از غذا‌های قشم است که باید روی زغال کباب شود. بسته به ذائقه خود می‌ توانید ماهی دلخواهتان را خریداری و تمیز کنید. در این کباب، ابتدا شکم ماهی‌ ها را با ترکیبات سبزی‌ های معطر، پیاز، فلفل سبز و ادویه پر می‌کنند و سپس روی  ورقه‌ های فلزی می‌گذارند تا با حرارت ملایم آتش ذغال کباب شود. ماهی کبابی را در همر جایی از ایران و حتی خارج از ایران و سایر کشور ها نیز میتوان پیدا کرد اما هیچ کدام به پای ماهی کبابی های جزیره قشم نمیرسد.

ماهی کبابی ذغالی غذای محلی جزیره قشم

۳- نان توموشی همراه با سس مهیاوه

توموشی یکی از نان‌ های محلی قشم است که توسط کدبانو‌ های این جزیره پخته می‌شود. چاشنی این نان سس مخصوصی به نام مهیاوه است که تنها مادران این خطه آن را درست می‌کنند. در طول پخت نان توموشی، مخلوط تخم مرغ و پنیر را به آن اضافه می‌کنند که با نان بپزد. قشم نان‌های زیادی دارد که ارزان‌ترین و سنتی‌ ترین غذا‌ های قشم محسوب می‌شوند که در محله‌ های بومی جزیره به فروش می‌رسند. این نان‌ها را می‌توان به عنوان صبحانه یا میان وعده استفاده کرد.

نان توموشی

۴- عنکاس

ماهی مرکب یکی از صید‌های خوش خوراک دریای جنوب است که همواره در طبخ غذا‌های قشم کاربرد دارد. عنکاس نام دیگر ماهی مرکب می‌باشد که به عنوان یکی از غذا‌های سنتی قشم سرو می‌شود.ذدر این غذا از دو چاشنی متضاد شیرین و ترش همزمان استفاده می‌شود؛ خرما و گوجه فرنگی برای طبخ عنکاس ابتدا ماهی‌ های مرکب را می‌پزند و سپس با خرما، آب، سیب زمینی، گوجه فرنگی، فلفل سبز و ادویه مخلوط می‌کنند. ماهی مرکب را زیاد در غذا‌های جنوبی می‌بینید؛ اما طعم بی نظیر عنکاس را فقط در غذا‌های قشم تجربه خواهید کرد.

عنکاس غذای محلی جزیره کیش

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.